Barnen ღ

– Sextusen ord ♥ och lite text.

    
Instagram ? Så smidigt, en bild säger som sagt mer än tusen ord – Tänk så många statusuppdateringar på facebook jag hade behövt göra för att beskriva detta ovan. 
Det är som sagt Mercedes dag idag och vi har hunnit med en massa. Strax efter 9 befann vi oss på en tom lekplats. Sen hade vi picnik ute i gräset för att sedan välkommna Mats på lunch. Drog ihop en kycklingwok och avslutade med jordgubbar och grädde till efterätt.

Mercedes har också fått äran att smitta ned två små pojkar, barnen ville leka med vår lekstuga som står här utanför och efter att mamman fått förklarat för sig att de mer än gärna får leka här men att M har vattkoppor och smittar så svarade hon att de bara är bra om de får vattkoppor. Önskar själv att vi låtit våra barn få ha det för flera år sedan.

Nu sover barnen efter en fartfylld förmiddag, för min del blir det lite jobb och sen kanske man ska passa på att börja läsa någon ny bok.

0 reaktioner till “– Sextusen ord ♥ och lite text.

  1. SV: Tack vi fick super kul på Grönan. Hehe, det små liven växer ju fort men är ändå fortfarande våra småttingar.Kram Sanna

    Gilla

  2. Du så smal som du är, så kommer du få en superfin mage, no doubt!! Angående akupunkturen, så sätts nålarna snabbt in några sekunder mot där du har mest ont – dvs. blygdbenet. Å sen ev. någon mot armbågen/pannan/foten. Hon vrider om, och så får du en relaxerande effekt och du kommer känna dig så sjuuukt avslappnad. Smärtan försvinner direkt efter nålarna är ute!!! Det är värt den korta korta stunden av smärta för effekten!!

    Gilla

Lämna en kommentar