Allmänt ღ

– För att någon snart fyller 3!

I Januari fyller Leon 3 år, då han är biltokig och redan nu badar i bilar så försöker jag komma runt det. I slutändan sitter han där med en bil ändå, men tågbanor och lego – saker man kan plocka ihop i korgar, allt sånt uppskattas. Den ursöta godismaskinen är jag också sugen på, dock är vi inte så mycket för godis men man kanske kan lägga i något annat?
Allt från I dig denim ligger på önskelistan, får passa på nu då det är rea. Vad har ni köpt till era treåringar? Alla tips tas tacksamt emot. 

Annonser

0 thoughts on “– För att någon snart fyller 3!

 1. En ting som är bra att önska sig tycker jag är upplevelse presenter. Pengar eller presentkort till simhallen, zoo eller museum. Som småbarnsförälder är plånboken ofta tom och då är det perfekt underhållning under året som kommer…

  Eftersom tiden är knapp såhär års. Tittar jag nu in. Till en av mina favoritbloggar. En vecka före jul. Med en liten hälsning från Hemma På Våran Gata I Stan… God Jul och Gott Nytt År Önskar Mikaela med Liam 2008 och Filippa 2012.

  Svar:
  Tack för tipsen, ett klippkort på simhallen ska vi nog ta och önska oss nästa år! Gulligt att du kikade in för god jul önskningen! Hoppas ni hade en fin jul och vi önskar er en god fortsättning 🙂 kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s