Barnen ღ

– För att

              

              

Jag är desto flitigare med att uppdatera på instagram (Matildaeva) då vi flänger runt, därav en hel del ig-bilder. Fast åh vad det kliar i fota-fingrarna, får passa på imorgon om solen är framme.

Vi har haft en toppendag, det började med balett och där och då kunde vi konstatera att det är helrätt för Mercedes. Tidigare har hon gått på gymnastik men det var inte riktigt hennes grej. Efter baletten stannade vi på ett fik där vi även mötte upp E & L, för att sedan införskaffa skridskor till våra små. Mercedes har ända sedan hon såg ett klipp av små tjejer som åkte konståkning velat pröva på detta men först måste vi öva lite!

Henry mår toppen, förutom att det verkar klia på stygnen så har han inget som helst besvär av det hela. Nu har vi bytt ut en flaska ersättning om dagen mot gröt och puré. Han är riktigt glupsk, och har inte fått problem med magen, så skönt då Leon matvägrade. Vi kommer inte få samma problem med denna lilla pojk som det ser ut nu. 

Annonser

0 thoughts on “– För att

 1. Kul med aktiviteter för barnen. Vi åkte skridskor hela förra vintern men i år har det varit sämre på den fronten, får nog ta tag i den biten. Här finns det iprincip inga aktiviteter för barn under skolåldern. Himla trist.

  Svar:
  Ja vi vägrar sjukstugedagis och vabruari 🙂 Vad trist att det inte finns så mycket aktiviteter där, här finns i princip ALLT, de vill ha ens pengar haha. Brottning, innebandy, fotboll mm – allt från 4 år ;)Ni får flytta hit eller starta någon egen aktivitet för alla barn där kanske? ;)Kram

  Matilda

  Gilla

 2. Ja jag funderade faktiskt på att starta något eget typ barngympa/lek. Sen att flytta hem till sthlm det har vi haft i tankarna länge men jag vet inte jag saknar inte den där storstadspulsen. Jag skulle kunna tänka mig att flytta till Uppsala eller nåt. Inte så långt från sthlm men ändå en bit ifrån. Man dras mellan två världar när man har släkt med 100 mils mellanrum. Kanske vi skulle bosätta oss i Sundsvall så har vi lika långt till allt. Jag har ju bott i sthlm i 18 år och jag känner mig fortfarande rätt mätt på den staden.

  Svar:
  Jag har också funderat på Uppsala faktiskt, det är ungefär så långt bort jag kan tänka mig att flytta från stockholm. Jag är uppväxt mitt i smeten så jag måste ha min dos av innerstaden lite ibland 😉 Jobbigt med avståndet mellan släkten, man vill ju kunna vara nära familjen. Ni finner nog en toppenlösning tids nog 😉 Kram

  Matilda

  Gilla

 3. Ja men det känns som att man inte har så mycket tid att fundera snart längre. När Freija börjar 6 års känns det ganska kört. Då stannar vi där vi är. Jag vill inte slita upp något barn från skolan och alla kompisar. Så antingen flyttar man NU eller så stannar man där man är 🙂

  Svar:
  Nej det har du rätt i, skolbarn flyttar man ju inte gärna på. Hur ni än gör så kommer det bli superb 😉 Ibland vill jag också flytta tills jag inser att jag trivs så jädra bra här – det är liksom bara min tristess ibland som får mig till såna tankar haha.

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s