Allmänt ღ

– För att vi hade det kanon på Junibacken!

                             
     

         
     

     

     j

Gårdagen spenderades som sagt på Junibacken, på förmiddagen var det packat med folk – knappt så att man kunde vända sig utan att krocka med någon men strax efter sångstunden försvann många och då var det fritt fram. Alla tre (!) barnen satt som små ljus i sagotåget, de älskar det och jag ägnade nästan mer tid på att titta på barnen. Det finns inget vackrare än glada barn, ni vet när ögonen lyser av lycka. Hursom -efter en massa bus i Pippis hus, klättrande på båtar, röj i bokaffären, pannkakor och glass ja då var det tre trötta små som somnade i bilen på väg hem. 
Lyckad dag minst sagt, kass kvalité på bilderna dock men det får ni stå ut med 😉

Som extra armar hade jag bärsjalen från KMC med mig och upptäckte att det funkade att ha H framåtvänd i den också, superb! 

     

 

Annonser

0 thoughts on “– För att vi hade det kanon på Junibacken!

 1. Åh älskade Junibacken! Jag kommer ihåg när dom slog upp portarna för första gången vi var där med skolan då. Mysigare ställe får man leta efter. Var faktiskt dit med mina egna barn förra året men det var så sjukt mycket folk då så den där mysfaktorn infann sig inte riktigt.

  Vi har planer på att åka till Astrid Lindgrens Värld i sommar det slår säkert Junibacken med hästlängder. Har alltid älskat allt som har med Astrid Lindgren att göra 🙂

  Gilla

 2. Hej Matilda!

  Vi planerar en weekend i Stockholm i april, med tre barn på 3 år, 2 år och en bebis på drygt hakvåret, vad har du för tips på vad man kan hitta på?

  Kramar Malin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s