Allmänt ღ

– För att det är Reima 2013

     

     

 

Jag vet inte om detta redan finns på marknaden men det är åtminstonde helt nytt för mig, den här häftiga Angry Birds tröjan från Reima har som ni ser en liten ballong på. Det som är så speciellt med den lilla ballongen är att den ändrar färg när barnet varit i solen för länge och då är det dags att ta sig till skuggan! Ett ypperligt sätt för både stora och små att hålla koll! 

 

      

 

Det kommer även solskyddskläder i glada färger som jag helt klart skulle kunna tänka mig till barnen, jag visste helt ärligt inte ens att Reima hade solskyddsplagg och blev positivt överraskad, sköna funktionella plagg.

 

   

 

Helt nytt däremot är att Reima nu kommer med plagg även för nyfödda, i storlek 50 och uppåt, den svarta overallen t.v var så himla fin! Fanns även underbara små plagg i skönaste bumbo/ull. 

Väskan t.h tyckte jag var väldigt smart, den har som ni ser ett fack nedtill med plats för matsäck, dricka eller lite frukt. Nu är det bara lite drygt ett år till Mercedes ska börja 6-års och när det väl är dags så skulle jag helt klart kunna tänka mig denna.

Annonser

0 thoughts on “– För att det är Reima 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s