Allmänt ღ

– För att vi har spenderat några timmar i solen ♥

      

Vi hade lovat barnen en tur till Görväln slott idag, vi kunde inte ha valt en bättre dag. Helt perfekt! Vi var beredda på vattenpölar med en och annan skur, därav gummistövlarna på kidsen men nu hoppas vi istället på att den här sommarvärmen stannar i några dagar till. Från Kronfågel fick vi all kyckling packad i en blå praktisk och mycket rymlig kylväska så väskan fylldes idag med saft, isté, jordgubbar och diverse annat gott. Mercedes i sin fina klänning från Lucky Ellen och sötaste gummistövlarna från Mina shoes. Leon körde Ralph lauren från top till tå, utom skorna som är från Vincent Shoe Store

 

       

Henry i chinos och cardigan från Ralph Lauren, piké från Burberry och po.p strumpor som är ärvda efter Mercedes, bästa strumporna om man vill ha något som håller (halkskydd undertill). Gretas lilla lilla halsband har vi spänt fast på sista hålet, så en 10cm lång stump hänger ned men ett nytt är beställt!  

Tips på bra sidor med hundprylar tas tacksamt emot 🙂 Till D hittar vi allt i djuraffären men utbudet till småhundar är lite större på nätet.

 

      

Leon spionerade på ett brudpar som blev fotograferade, bruden hade en svart klänning med vita detaljer. Ska jag någon gång gifta mig så är det i helvitt, jag är sådär gammalmodig när det kommer till sånt. 

 

      

Greta fick följa med oss medans Daphne hade playdate med hennes vän J, Daffy träffade honom redan då hon var ”bebis” och precis kommit hit och sedan dess har de varit bästa vänner 😉 Dröjer nog ett tag innan jag vågar låta G vara med i deras lekar!

 

      

Görväln är så otroligt vackert, nu glömde jag helt av att ta kort på den vackra omgivningen och slottet men det blir flera turer dit i sommar!

 

 

Annonser

0 thoughts on “– För att vi har spenderat några timmar i solen ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s