Okategoriserade

För att det är läkarens besked

Återbesöket på Akademiska gick superbra. De mätte Henrys huvud, kände efter lite och fotade. Allt gick snabbt och smidigt och i mötesrummet med 4 kirurger på stolarna så betedde sig mina små alla som om det var kungen som satt där. De gav ett sken av att vara extremt väluppfostrade haha. Det hade nästan räckt med de extremt långa korridorerna på sjukhuset som underhållning sen för barnen men efter en stund i lekterapin så var alla nöjda.

Tripp trapp trull!

-Glad pojke på lekterapin! Såg en del andra barn på plats med kraniosynostos och nu när jag vet om hur det ser ut så ser jag det så tydligt. Det stora ärret över huvudet och den lite smalare ansiktsformen. Vi får se hur Henry utvecklas men som sagt, allt såg fint ut och han mår bra, det är huvudsaken 😉  Nästa kontroll blir det en datortomografi på skallen och kontroll av ögongloberna vilket ska göras innan han fyller 3 och antagligen då på karolinska sjukhuset istället så behöver vi inte åka så långt.

Idag åkte jag och lillkillen till öppna förskolan och nu när han sovit ett bra tag så har jag passat på att läsa lite tidningar, äta 2 (!) munkar som verkar ha stått för både frukost och lunch (illa) och snart är det dags att packa danskläderna för Mercedes som efter förskolan ska iväg på balett.

Psst! Glöm inte att följa oss på instagram @matildamilano

Annonser

4 thoughts on “För att det är läkarens besked

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s