Barnmode · Barnprylar ღ · mode · Okategoriserade · Shopping ღ

För att det är vår i pikeér och pasteller

Vårkläder till barnen beställda!  Nya klänningar till Mercy är ett måste och då väljer jag oftast att lägga de inköpen till våren så har hon över sommaren sen blev det flera par byxor från tjejavdelningen till Leon, de enda byxor jag tycker suttit fint på honom. Trots skinnymodellen så är dem ändå väldigt lekvänliga och framförallt tåliga. Blev även ett par till skor till Henry, älskar de blårandiga så nu har han så det räcker och blir över. Även de från ”tjejavdelningen” men de kändes väldigt unisex.

Matchande pikeér till pojkarna, och så lite till som ni får se när de kommer. Förhoppningsvis redan under nästa vecka! RL håller riktigt bra kvalitét och både jag och barnen älskar deras plagg, lättmatchat, lekvänligt och samtidigt lätt att klä upp till kalas.

Vårstädningen i garderoberna är i full gång, så kika in bloppisen på instagram under @majbebis08

Annonser

5 thoughts on “För att det är vår i pikeér och pasteller

 1. Jag har precis börjat läsa hos dig men något jag ogillar är när man skriver att man ska skriva igen senare samma dag och sedan inte gör det. Imorgon är det en veckan sedan du skulle visa sovrumsväggen……..

  Gilla

  1. Hej!
   Ja jag förstår det och skäms så, förstår inte vart dagarna tar vägen ibland 🙂 Ändrade dock just det inlägget till att jag skulle skriva när jag fick kuddarna men jag ska absolut bättra mig!

   Tack för din feedback.

   Kram

   Gilla

 2. Jättefina kläder! Men lustigt vad olika erfarenheter man har. Jag bojkottar RL efter att en kapp lossnade i maskinen första tvätten på en kofta för 1000 pix. Ingen extraknapp så en gång hann den bli använd. Sen stör det mig till max att man ibland ska behöva gå upp två år i stlk. Ändå är min tjej varken lång eller stor. Plagg i 3Y passar en 18 månaders.

  Gilla

  1. Jaha oj, ja men då borde du ha reklamerat den direkt! Har dock aldrig varit med om det, och använder rätt stl till alla tre barnen men de är iof alla rätt långa 🙂 Hoppas på att du får bättre erfarenhet av dessa i framtiden, vi är helnöjda med både passform och kvalité.

   Kram

   Gilla

 3. Hej , vart beställer du kläderna ifrån? vet att det inte går och shippa från Rh hemsida ? tips? Älskar deras kläder för barn!!

  Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s