Barnen ღ · mode

För att det var vår tripp till Parken Zoo

Lördagskvällen spenderades med goda drinkar och vänner men nu äntligen fick jag upp bilderna från Parken Zoo. En hel del bilder på barnens ryggar vart det, som i sin tur säger en hel del om dagen – inte stilla en sekund när det fanns så mycket att upptäcka.

Henry var väldigt nyfiken på dinosaurierna, de hade bytt ut några av dem från förra året och jag tycker helt klart att denna utställning är minst lika rolig för de vuxna som för barnen.

Lite skeptiska i början men sen släppte det och nyfikenheten tog över hand. Det är då inte varje dag man ser dinosaurier!

Leon -dinofantasten- gick och höll för öronen, det är inte högljutt på plats men han sitter ju på info om de här djuren som hade fått vem som helst att darra, så det handlar nog om att han respekt för dem. Min teori.

Bästa vagnen hade vi med såklart, vi fick verkligen användning för allt. Sidokorgarna för all shopping och så vred vi sittdelen så att Henry aldrig missade något när vi gick längs med inhägnaderna. Det finns många åsikter om utseendet på vagnen, men det är alltid lika kul när folk kommer fram och frågar eller påpekar hur smart den verkar vara.

Aporna är bäst, gud så jag skrattade åt de här sötnosarna när de spexade. En mamma och hennes unge, ser ni vad de gör?

Svarta pantern låg och sov, men det gjorde inget för Homo Sapiens är mina klara favoriter ♥

Efter lek, glass och en tur genom parken där vi bl.a såg djuren bli matade så gick vi vidare till tivolit. Barnen åkte det mesta både en och två gånger och lagom till det så somnade Henry i vagnen så det var en riktigt mysig stund där barnen sprang från det ena till det andra för att sedan avsluta med att ta körkort i elbilarna. Körkorten de fick var så himla roliga, med namn och bild på ”riktiga” kort, inte pappersbitar som går sönder.

Ja vi hade verkligen en underbar dag på Parken Zoo och jag fick en massa flashbacks till förra året vid den här tiden då vi var där. Att det redan gått ett helt år! Tack för i år, vi ses 2015 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s