Okategoriserade

För att det var LoppiEvent -Höststart

I lördags var jag iväg på Loppievent på Clarion Sign hotel i stockholm. Jag hoppas att Loppi håller fler event på Clarion för det var inte bara smidigt att ta sig från centralen utan också väldigt behagliga lokaler, ingen klaustrofobikänsla och skön ac (efter att ha varit på flera event där man knappt kan andas så är ac verkligen ett stort plus) 🙂

Jag pssade på att inviga nya koftan från HM, top från Me&I och jeans från Gina.

Konferencier var Lina Hedlund som bjöd på sån härlig energi, följt av speeddejting med Cilla och apan Totte, Mathem, Tv4 och Tallink Silja.

På modevisningen så var denna outfit klart favoriten, både på mamma och barn men The flagship company levererar verkligen i höstens kollektion.

Bland utställarna var bl.a Reima som hade en tävling där en vinner en valfri overall – vilken lyx! Jag gillade speciellt de overaller som hade hängslen så att det går att ta av överdelen och slippa knyta armarna runt midjan.

Me&I var såklart även de på plats med den nya fina kollektionen.

Och så The flagship company, herregud så mycket fint. Nu när det kommit kläder till killar också så är det bra farligt, jag vill ha ALLT!

Detta var mina must-haves!

Tillslut en bild på innehållet ur den maffiga goodiebagen (mobilbild förlåt, barnen ville riva ur allt ur påsen). Själva Loppipåsen används ofta här hemma till och från skola och förskolan, perfekt att lägga regnkläder och skor i. Du vet väl att du kan hämta ut en loppipåse nu i helgen med ett värde över 1000kr:-. Registrera dig HÄR.

 Följande var sponsorer/utställare : Mathem, Tallink Silja, The flagship Company, Reima, Tv4, Caseapp, Friends of Adam, Barnskospecialisten, Me&i, Egmont, Glitter, Allévo. 

Tack Loppi för ännu ett grymt event!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s