Allmänt ღ · Event

För att det var Jacobs Creek Unvined

Nyss hemkommen efter ett event som jag blev medbjuden på av fina Natali, en taxi plockade upp oss och tog oss till ett ovanligt lugnt, avslappnande event. Vi började med att smaka på dryckerna för kvällen – Jacobs Creek unvined. Då jag ska på en lunch imorgon med just detta vinet så kommer ni att få läsa mer om det efter det 😉

Vi passade på att få naglarna fina med lite manikyr följt av en ryggmassage i massagehörnan. Jag är helt hooked på massage nu, det är absolut något jag måste se till att gå och göra oftare och med presentkortet vi fick i goodiebagen så kanske det inte dröjer allt för länge till nästa gång. Alla spänningar släppte, spänningar jag inte ens visste att jag hade!

Efter det följde 30 minuters avslappnande liggandes på mattor till ljudet av en ”gong” (förlåt men jag kan inte förklara det bättre än så), ni kan ju ana hur avslappnad man var lagom till middagen! Dovhjortssadel till huvudrätt och en efterätt i blåbärstema.

– Jacobs Creek alkoholfria vin – 

Det var med ett leende på läpparna som jag satte mig på tåget hemåt sen, vilken kväll! Underbart sällskap och precis det jag behövde efter att ha spenderat förmiddagen med två små kids hemma.

Hoppas att ni haft en härlig tisdag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s