Shopping ღ

– För att barnen har nya sandaler

      
    
     
    
    
Vi var som sagt iväg till Stinsen för inte så länge sedan där barnen prövade sandaler att recensera inne på Vincent shoe store. Mercedes som helst vill ha allt i rosa och samtidigt behöver rätt öppna skor som andas under varma dagar fick dessa rosa ovan. I och med att det är kardborreknäppning så kan hon lätt sätta på skorna själv och så kan man justera så de sitter perfekt på fötterna, Färgen och passformen föll damen helt i smaken och de är lättmatchade då de inte är så skrikiga i färgen. Jag är osäker på vad modellen heter men det finns en massa att välja mellan så att hitta en favorit är inte svårt.

Leon som behöver lite mer skydd för tårna då han har lite vildare lekar för sig fick ett par fina Wille som finns i stl 20-27, just dessa är lite små i storlek och med växtmån för små fötter så är det bäst att mäta på plats eller använda er av deras storleksguide. Jag som inte hade tänkt en tanke på att tårna ska skyddas kände genast att Självklart behöver han det! 

De båda trivs så bra i sina sandaler som vi äntligen fått chans att börja använda nu i och med det varmare vädret.  
Närmaste Vincent Shoe store hittar ni HÄR, och självklart har ni även Webshopen.

7 reaktioner till “– För att barnen har nya sandaler

  1. Sandaler är något vi måste åka och införskaffa !Vårt stackars barn får ju traska runt i gympadojjor i värmen ( fast nu har det ju iofs inte varit så mycket värme.. ) 🙂

    Gilla

  2. Dom bruna sandalerna är jätte fina och ser stadiga samt luftiga ut med bra skydd för tårna .
    Dom ser även grövre och lite klumpiga ut i modellen vilket pojkar brukar uppskatta.

    Gilla

Lämna en kommentar